L’Estornell celebra la tercera dècada de l’Agrupament fent el cim del Pedraforca

Aquest passat cap de setmana, l’Agrupament Escolta l’Estornell de l’Espluga de Francolí va celebrar la tercera dècada d’escoltisme a l’Espluga pujant al cim del Pedraforca

Aquesta activitat del projecte 4 dècades 4 pics en motiu del 40è aniversari de l’Agrupament, va comptar amb una seixantena de persones que van viure un cap de setmana d’escoltisme amb activitats, moments compartits i la pujada al cim del Pedraforca. Un cop arribats al cim, l’Anna March, en representació de la tercera dècada de l’Estornell va llegir un text relacionat amb l’escoltisme i va passar el relleu a l’Anna Rosell, qui serà l’encarregada de llegir el text al arribar al Cim del Montardo, en representació de la quarta dècada.

El projecte 4 dècades 4 pics, finalitzarà el proper cap de setmana, 8 i 9 d’octubre, amb la pujada al Cim del Montardo. La primer dècada es va celebrar pujant al cim de Sant Geroni mentre que per celebrar la segona es va arribar fins al Canigó.