Avís legal

L’AEIG L’ESTORNELL pertany a MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC), una associació inscrita el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 6847, secció 1a de Barcelona i censada a la Secretaria General de Joventut amb el número 00-003-00195, amb CIF G-08931974. Aquesta societat és propietària del nom de domini www.escoltesiguies.cat.

Condicions Generals d’Ús

L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums. La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal. Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris. L’AEIG L’ESTORNELL es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció. L’AEIG L’ESTORNELL manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça estornell@escoltesiguies.cat

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Aquesta pagina web i els continguts inclosos: articles, texts, imatges, logotips, marques, altres elements de la imatge corporativa, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat de MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) o de tercers que han autoritzat el seu ús a MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC), quedant expressament prohibida la seva explotació sense l’autorització expressa de MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC), que haurà de ser sol·licitada i concedida per escrit.

L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

 

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC). La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC) es regiran per la legislació espanyola.

Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC)ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona, Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.