CASTORS I LLÚDRIGUES – Data límit per entregar la inscripció de la sortida a caminar del 29/11/14

Quan:
21 de novembre de 2014 tot el dia Europe/Madrid Franja horària
2014-11-21T00:00:00+01:00
2014-11-22T00:00:00+01:00
On:
OX Informàtica

Hola famílies,

Us enviem aquesta carta per informar-vos de la sortida d’un dia que realitzarem el dissabte dia 29 de novembre a Montblanc, els castors i les llúdrigues.

Un dels objectius que l’Agrupament va establir a l’inici de curs, és realitzar una sortida de caminar al trimestre per conèixer l’entorn proper.

Així doncs, ens trobarem el dissabte 29 de novembre a les 08:45h a la plaça del Casal de l’Espluga de Francolí, per marxar caminant cap a Montblanc!

Allà farem jocs, danses, descobrirem el poble i passejarem per les muralles! Per tornar, necessitarem que ens vingueu a buscar a les 16:00 h a la plaça de Sant Francesc de Montblanc.

Per anar ben preparats cal que fem la motxilla junts! Què hi posarem a dins?

•Cantimplora plena o ampolla d’aigua
•L’esmorzar
•El dinar

*És important que la motxilla sigui còmoda per caminar i no els faci mal a l’esquena. No porteu motxilles amb les anses de corda!

* És important que el calçat sigui còmode per caminar i els mitjons siguin alts.

Per tal de confirmar aquells que serem a la sortida, és molt important que totes les famílies ompliu aquesta informació:

1.Si el vostre fill/a participarà a l’activitat o no hi podrà participar.
2.Si vindreu a buscar-lo amb cotxe a Montblanc.
3.Quantes places lliures teniu al cotxe (per exemple si jo vinc sola a buscar-lo, el meu fill/a ocuparà una plaça, per tant em queden lliures al cotxe 2 places de nen/a i 1 d’adult).

Aquells pares i mares que no pugueu venir-nos a buscar a Montblanc, ens trobarem a les 16:15 h a la plaça del Casal de l’Espluga de Francolí.

Recordeu que els que no vingueu a buscar-nos, al matí (quan ens trobem a la plaça per marxar) haureu de donar l’elevador a la família que portarà al vostre fill/a (els caps us informarem al matí amb quin cotxe tornarà al vostre fill/a).

Heu de portar la inscripció de la sortida a l’OX informàtica com a molt tard fins el divendres 21 de novembre.