Comencem el curs amb més de cent inscrits

L’Agrupament Escolta i Guia l’Estornell de l’Espluga hem engegat un nou curs aquest dissabte amb un centenar d’infants i joves repartits en sis branques i coordinats per 18 caps.

El punt de partida de la temporada ha coincidit amb la tradicional Festa del Pas, en què tots els membres hem donat la benvinguda als nous integrants de cada branca. El primer dia de cau s’ha pogut tornar a celebrar sense restriccions ni limitacions, però seguint les mesures sanitàries. Ha estat una jornada festiva i de retrobament per a tots els membres, que han passat conjuntament la tarda del primer dissabte.

L’equip de caps encara el curs 2021/2022 amb plena normalitat, i és que, després d’un any fent cau a casa i a espais exteriors a causa de la pandèmia, ara podran tornar al local de l’Agrupament.

A més, com a novetat, aquest curs es fusionaran les branques de Ràngers i Noies Guies Grocs i Negres i hi haurà una única branca per als nens i nenes d’aquestes franges d’edat.

Un cop més, l’Estornell augmenta el nombre d’inscrits i manté obertes i omple totes les branques de l’Agrupament, amb infants i joves de sis a divuit anys. Així doncs, l’Espluga té garantit, un any més, un espai d’educació en el lleure i de transformació social.