Omplim el carrer del cau per celebrar la festa de final de curs

El dissabte 11 de juny, hem tancat  el curs 2021/2022 amb el ja tradicional sopar al carrer Sortetes, on hi ha el local de l’entitat. Aquesta vegada, fins a 200 persones, incloent les famílies, infants, joves, caps, excaps i amics, s’han sumat a la iniciativa cauera.

La jornada ha començat amb l’última tarda de cau dels curs. En aquesta ocasió, hem fet jocs conjunts al parc Fluvial de l’Espluga i, en acabar, ens hem trobat amb les famílies al cau. El sopar ha estat marcat pel concurs de truites, en què cada família ha portat la seva per compartir-la amb tothom. 

Tot seguit, els Pioners i Caravel·les han mostrat el resultat del seu projecte de curs: el
curtmetratge “Ser de cau”. Una projecció que plasma l’essència de l’escoltisme a partir de
microentrevistes a membres actius i no actius de l’Estornell. La nit ha continuat amb l’actuació musical d’en Carles Cuberes i la ballada del capgròs de l’entitat, l’Estorni, i el PD Panerola.