2022, camp d’estiu conjunt al Berguedà

L’Estornell posem punt i final al curs 2021/2022 amb un camp d’estiu conjunt a Sant Joan de l’Avellanet. S’ha celebrat del 20 al 28 d’agost i hi han participat 65 infants i joves d’entre sis i dinou anys repartits en cinc branques i coordinats per una vintena de caps i intendents. I, com ja és habitual, cada tres anys marxem de campaments conjuntament.

Així doncs, tot l’Agrupament ens hem desplaçat fins al Parc Natural del Cadí-Moixeró per compartir nou dies de convivència, aprenentatges i gresca a través de l’educació en el lleure. Hem dut a terme tot un seguit d’activitats, jocs, vetllades, tallers, rutes a peu i descobertes de l’entorn. A més, enguany, els Jocs de la flor de lis ha estat l’eix d’animació que ha vertebrat els campaments.

El camp d’estiu s’ha pogut desenvolupar tal com estava planificat a excepció de la darrera nit en què l’equip de caps hem hagut d’activar el pla d’evacuació del terreny d’acampada a causa de fortes pluges torrencials. Tanmateix, ens hem allotjat al pavelló municipal de Bagà i hem pogut seguir la programació que estava prevista sense cap incident.