Comencem el curs amb una jornada de voluntariat a l’ermita

L’Agrupament Escolta i Guia l’Estornell hem engegat el curs 2022/2023 el dissabte 22 d’octubre a l’ermita de la Santíssima Trinitat. Enguany, a l’entitat comptem amb més de vuitanta infants i joves de sis a divuit anys repartits en cinc branques i coordinats per una vintena de caps.

Un any més, el tret de sortida ha coincidit amb la tradicional Festa del Pas, moment en què tots els membres donem la benvinguda als nous integrants de cada grup. En aquesta ocasió, la jornada ha començat amb un matí de jocs i activitats de lleure i ha continuat amb una tarda de servei amb els voluntaris de l’associació cívicosocial de la Germandat de la Santíssima Trinitat. Així doncs, conjuntament hem dut a terme tasques d’obra de vila i de neteja de l’entorn de l’ermita. Per acabar, tots els participants hem celebrat la Castanyada amb les famílies.

Ha estat una jornada festiva, de retrobament i de servei per als més de cent membres de l’Agrupament que, a partir d’ara, compartirem totes les tardes de dissabte de l’any. I és que l’equip de caps encara el nou curs amb l’objectiu principal de garantir, un any més, un espai d’educació en el lleure i de transformació social a l’Espluga.